Klacht: Geluid valt steeds weg

op 17 juli 2017 over Onkyo in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geluid valt steed 2 a 3 seconde weg terwijl het beeld gewoon gaat zoals het hoort te gaan. Het gaat om de TX NR809 waarvan ik dacht dat ik een top receiver in handen had. Ik heb al een reparatie van €450 achter de rug en denk dat ik nu HDMI problemen heb. Ik denk dat dit mijn laatste Onkyo is als er niet op gereageerd word door Onkyo.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik mijn receiver op kan sturen en dat ze hem helemaal in orde kunnen maken zodat ik eindelijk echt kan genieten van de receiver waar voor ik toch een hoop geld betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onkyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onkyo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fredvanderweide