Klacht: Geleverde tegels zijn van slechte kwaliteit en Modeltuinen wil mijn probleem niet oplossen

op 10 september 2018 over Modeltuinen Zwanenburg in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas past mijn verhaal niet hier. (max 2500 woorden).
Om mijn klacht te kunnen lezen zie deze pagina:

https:ervaring-modeltuinen-zwanenburg.webnode.nl

Gewenste Oplossing:

Ik heb van Modeltuinen een expertise rapport van Excluton gekregen waar instaat dat dat er inderdaad tegels met schade aangetroffen zijn voor en tijdens verwerken. De leverancier weet eigenlijk dat ze beschadigde tegels hebben geleverd.

We hebben voor A merk tegels gekozen.

Ik ben tevreden als ik een tegemoetkoming in de aanschafkosten krijg. M.i. Is er in het productieproces bij de tegels niet goed gegaan. Ik heb 211,50 euro van de dealer gekregen en ik wil het rest bedrag van de aanschafkosten krijgen en het is 1034 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Modeltuinen Zwanenburg nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Klant0101

6 maanden geleden - Graag klacht i.b. nemen

Alle klachten die gemeld zijn door Klant0101