Klacht: Geld word niet terug gestort

op 06 augustus 2016 over Vloer het zelf in de categorie Vloerbedekking

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een maand geleden bestelden wij een nieuwe vloer. Deze was helaas niet leverbaar dus mochten wij een andere uitzoeken. Deze was goedkoper dus zouden we geld teruf krijgen. Dit zou binnen 5 dagen op onze rekening staan. Helaas zijn we 3,5 week verder en nog steeds geen geld. Wij staan op het punt om op Vakantie te gaan en hebben het geld hard nodig. Ik wil NU mijn geld

Gewenste Oplossing:

Als ik geld kan ophalen want storten kunnen ze niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vloer het zelf

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vloer het zelf over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vloer het zelf nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gvh2784