Klacht: Geld weg en geen verzending

op 28 juni 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via marktplaats iets verkocht en wou dit versturen via een kiala punt. Nu heb ik dit online ook gelijk betaald, maar aangezien het zo slecht en onduidelijk staat aangegeven op de site, heb ik het verkeerde ontvangst adres door gegeven, nu dus geld betaald voor de verzending, maar het pakket kan niet verzonden worden. Dit betekent dus dat ik nu nog een keer verzendkosten moet gaan betalen ( mocht het dan al goed gaan ) ?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb gekregen van mijn vorige verzending aangezien deze nooit is verzonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annabos97