Klacht: Geld terug niet verzonden

op 06 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik houd het kort.
Persoon bij mij via marktplaats wat gekocht, vraagt om kiala. Ik kiala verzendbewijs gemaakt maar koop gaat niet door. Ik wil geld terug want geen service afgenomen. Op site kiala geen of moeilijk tel.nr. te vinden. Uiteindelijk via google gevonden maar kosten zijn hoog om te bellen ook vanwege door verbinden. Veel gewacht geen contact, als ik langer dan zijn belkosten hoger dan het geld wat ik terug wilt hebben.
Ben en voel me belazerd.

Gewenste Oplossing:

Mijn 7,50 terug zonder nog een cent uit te moeten geven. Ik heb al bijna 4 euro verbelt voor niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeff.tomcat