Klacht: Geld terug.

op 10 juni 2021 over Ourtime in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had contact met eene Alberto Filpoo, leek heel leuk kwam uit Engeland.
Een weel lang ging het goed, maar gisterenavond ging hij voor zaken naar Turkije en is aan gehouden omdat hij veel geld bij zich had, alles is in beslag genomen, toe ging hij mij vragen of ik € 5000 even wilde maken. Niet gedaan natuurlijk, ik heb de politie gebeld duur zijden wat ik moest doen. Dus er zitten eerste klas op lichtere op.

Gewenste Oplossing:

Ik ben zeker niet te vrede over ourtime, moet nog wel twee maanden betalen , terwijl ik er af bent. Ik had voor 3 maanden mee in gestemd. Hoe nu verder!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ourtime

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ourtime nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arionne