Klacht: Geld terug

op 20 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In juni een pot afslankpillen besteld, betaald en ook ontvangen. Na een week trouw innemen is er natuurlijk geen gram vanaf ! Ze hebben een niet goed geld terug garantie zeggen ze. Maar als je via Facebook een reactie achter laat wordt die meteen verwijderd want ja die is natuurlijk niet positief.. ook via Messenger wordt totaal niet gereageerd. Het bellen is helemaal een drama. Ik wil gewoon mijn geld terug zoals ze beloven. Het is wel bijna €50 en dat is een hoop geld. Het is een bedrijf die op het moment van niet tevreden zijn totaal geen respons geven… belachelijk !!

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld terug gestort wordt dan ben ik pas tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tassie31