Klacht: Geld nog steeds niet terug ontvangen.

MoneyBack op 31 december 2019 over Clarks in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op Black Friday online schoenen via Clarks.nl besteld. De schoenen werden pas 6 dagen later bezorgd, waarvoor ik de eerste keer contact moest opnemen. De schoenen kwamen vervolgens niet overeen met de foto’s op hun website, want de zoolrand was donkergrijs gekleurd ipv beigewit, dus heb ik ze teleurgesteld terug moeten sturen. Toen duurde het terugsturen 7 dagen waardoor ik wederom contact moest opnemen en nu duurt de terugbetaling weer ruim 4 weken waardoor ik WEDEROM contact moest opnemen. Heel teleurstellend en vermoeiend dit…

Ik heb dus nu nog steeds niet mijn betaling terug. .

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Clarks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Clarks nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MoneyBack