Klacht: Geld na 3 maanden niet terug

Klachtklacht1193737383 op 17 september 2021 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 16-6-21 schoenen terug gebracht in de winkel. Ik ben al 8x langs geweest in de winkel om mijn geld terug te krijgen. 8x hebben hun de klantenservice gebeld om zogenaamd mijn geld terug te vragen maar na 8x is het hun niet gelukt. Ik heb ook 4x een bevestiging email van hun gekregen dat ze mijn geld binnen 3-5 werkdagen zouden terug storten maar tevergeefs. Dit is echt schandalig voor zo een grote bedrijf!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JDsports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JDsports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klachtklacht1193737383