Klacht: Geld komt niet retour

Chris van der Spek op 04 december 2021 over HockeyLoverz in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik ben al ruim een jaar bezig met HockeyLoverz. Er reageert maar 1 persoon op mijn berichten en dat is ene Daneen. Dan moeten de gegevens verwerkt worden, dan moeten de gegevens aangevuld worden, dan zijn de gegevens nog niet juist verwerkt, dan is de opdracht naar de bank gegaan, dan is de betaalopdracht mislukt, dan is er nog een betaalpoging gedaan, dan is er 95% van de betaalopdracht WEL betaald en 5% NIET….helaas zat ik bij die 5% maar ze gaan het direct nogmaals uitvoeren….wat een gezeik zeg… Nou weet ik niet of er mensen zijn die WEL hun geld terug gehad hebben (die 95% dus maar ja…95% van hoeveel dat weet ik niet) maar het zou wel prettig zijn als die zich hier ook even zouden melden. Ik vertrouw het niet meer.

Gewenste Oplossing:

Dat de restitutie nu per omgaande plaatsvindt of, als de restitutie niet meer gaat plaatsvinden, een duidelijke reden van het waarom niet !!

Alle klachten die gemeld zijn door Chris van der Spek