Klacht: Geld dubbel en triple afgeschreven

op 27 juli 2020 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het bieden en winnen op producten van deze site op een dag is er eenmaal 2 maal hetzelfde bedrag afgeschreven en eenmaal 3 x zelfs. Op mijn afschrift zie je dat er 3 x hetzelfde bedrag en 2 x hetzelfde bedrag (Ik kwam erachter omdat er meerdere keren was afgeschreven dan ik had gekocht. Bizar. Het komt neer op een bedrag rond de 120 euro

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het bedrag terug gestort krijg zal ik uiteraard hiermee accoord gaan Maar heb dit nog nooit meegemaakt en vind het bijna ongeloofwaardig Denk dat vakantie veilingen wat beter hun best moeten doen Dit lijkt op oplichting

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vakantieveilingen.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Apestaartjes