Klacht: Geld afgeschreven maar bestelling nooit gekregen!

op 02 juli 2016 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 juni een bestelling gedaan bij riverisland en betaald met iDEAL. Verder geen bevestiging ontvangen met ordernummer via de mail. Na een paar dagen contact opgenomen en ze zeiden dat er iets mis is gegaan waardoor me bestelling niet door is gegaan en ze niks onder me naam konden vinden. Ik moest via iDEAL me betaling terug vragen, ik heb gemaild naar iDEAL en daar verwijzen ze me weer naar riverisland dat hun wel degelijk gelijk het geld ontvangen. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en me geld wilt niemand terug storten!! Zeer slechte Service en op mails van iDEAL en Riverisland word niet gereageerd meer

Gewenste Oplossing:

Wil me geld terug aangezien me bestelling niet binnen is gekomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sabbie25