Klacht: Geld afgeschreven, geen box ontvangen

op 13 juli 2017 over Tjox.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb dezelfde klacht als iemand anders. Op 30 juni is er geld door tjox afgeschreven, maar heb geen box ontvangen terwijl dit binnen 1-3 werkdagen zou moeten gebeuren. Heb ook geen bestelbevestiging gekregen en heb nu inmiddels 6x met tjox gebeld. Alle keren wordt er aan de telefoon gezegd dat ik moet wachten en dat niemand verder wat voor me kan doen. Iedereen doet loze beloftes en ze zeggen dat ze me een reactie zullen geven, maar vervolgens blijft het stil. Ben er een beetje klaar mee dat ik al 2 weken op mijn geld moet wachten.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb. En zou fijn zijn als ze dit sneller regelen. Want afschrijven doen ze wel snel, maar terug storten ho maar.

Alle klachten die gemeld zijn door Cin89