Klacht: Gehaktballetjes in de soep.

op 22 juli 2017 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw en ik hebben genoten van de UNOX speciaal Heldere Groente soep uit pak. Zoals de voorkant van het pak al liet zien, met bleekselderij en gehaktballetjes. Vooral de aanwezigheid en overdaad van wel TWEE gehaktsponsjes deden ons glimmen van genot. DANK U voor zoveel goedheid.

Gewenste Oplossing:

Minder balletjes graag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vol genot