Klacht: Gehackte Account

Raats75 op 05 juli 2019 over Wish in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zondag 23 juni is mijn account gehackt. Er zijn voor zover ik weet 3 bestelling op krediet gedaan. Dit direct aan Wish doorgegeven dat mijn account geblokkeerd moet worden (kan zelf niet meer inloggen) en alle bestellingen annuleren. Krijg 1x reactie dat ik een schermafdruk moet geven van dat mijn mailadres gewijzigd is. Dit kunnen overleggen daarna nooit meer iets gehoord. Heb er al minimaal 10 mails aan besteed.
Geen reactie. Ook contact gehad met Klarna. Die hebben er voor gezorgd dat ik finaciele geen schade zal lijden. Uiteraard ook aangifte gedaan van identiteitsfraude bij de politie.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een bevestiging krijg dat mijn account is geblokkeerd en er niemand meer een bestelling kan doen met mijn account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door