Klacht: geen zaterdag krant ontvangen

op 30 mei 2020 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag een maal de krant niet ontvangen. Klacht doorgegeven, maar geen krant meer gekregen. Toen een krant gekocht bij de Primera ad 3,75 euro. Nu gaat op 28 mei j.l. wel het totale bedrag van 34,85 euro van mijn rekening. Graag zie ik het bedrag van 3,75 euro teruggestort op mijn rekening.bij de ING.
Met vriendelijke groet,

J. Hornstra-van der Ven

Gewenste Oplossing:

Graag het bedrag van 3,75 euro teruggestort op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]