Klacht: geen website

op 24 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg reclame van het AD waarin ik via ween e-mail anderen 3 weken een abonnement kan schenken en tevens een zomerboek kan bestellen. Echter : er is geen site waarop ik mijn gegevens kan invullen. Na contact met het AD is mij verzekerd, dat die site gisterenmiddag weer in bedrijf zou worden gesteld maar niets van dit alles. Dus mooie reclame aanbieding maar je kan er niets mee beginnen! Na 40 jaar abonnee zou je wel beter verwachten. Bovendien: Een nieuwe abonnee krijgt een tablet cadeau maar diegenen die al meer dan 40 jaar lid zijn: NIETS!!

Gewenste Oplossing:

Als e.e.a. is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gjhellendoorn