Klacht: geen vlucht

op 31 juli 2016 over supersaver.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb bij jullie SUPERSAVER een vliegtickets gekocht 30 -7-2016 was vlucht naar Brussel naar nador Marokko 12:10 ik was 2 uur bij balie in Royal Air Maroc hun zij dat ik niet kan vliegen omdat ik geen boeking had wat is dit ik heb betaald en bewijs heb ik ook betaald voor retour 11-8-2016 Air Arabië Marco Nador Marokko Brussel Begin 04:05 7:55 van Eindhoven naar België bussel rijs kosten en terug kosten gemaakt ik ga tv opgelicht bijhallen als er niet spoed opgelost wordt

Gewenste Oplossing:

moet snelle oplossing bel mij spoed 0685790685

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over supersaver.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over supersaver.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door isanadia