Klacht: geen verzend bewijs

op 06 augustus 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb hier mijn pakket afgeven echter heb ik geen verzend bewijs gekregen.nu is mijn pakket niet aangekomen en blijf betaal herinneringen krijgen.Vind dit een slechte service hoop dat jullie met een oplossing komen.het gaat om een pakket van ik en mijn kind. kiala punt malberthuis in maastricht lukiol.

Gewenste Oplossing:

als dit wordt opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door diana1980