Klacht: geen VERWIJDER MIJN ACCOUNT in Bloikker webshop

op 12 september 2018 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

omdat mijn e-mailadres wel eens gebruikt kon zijnworden door kwaadwillenden heb ik de webshopaccounts die bij dat emailadres horen verwijderd. Dat wil zeggen: als er een LINK in dat account zit die zegt: VERWIJDER MIJN ACCOUNT. bij BLOKKER is dat VERDORIE gewoon NIET ZO: moet ik bellen met klantenservice, sta 10 min in de wacht om EEN VERZOEK tot VERWIJDERING te mogen doen. Met een beetje geluk is dat dan binnen een maand geregeld….. nu maar hopen dat er niks via mijn blokker-account besteld wordt en naar een ander adres gestuurd wordt. Tip: check jullie webshopsaccount of er een verwijderlink in zit, en neem je maatregelen.

Gewenste Oplossing:

als de link er is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ahulsebos