Klacht: Geen vervanging RC auto en geen geld terug

op 09 maart 2016 over Toemen Modelbouw in de categorie Modelbouw

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vier maanden geleden een RC auto gekocht welke na drie maanden reeds stuk was. Auto teruggebracht om te laten repareren. Na verschillende malen zelf gebeld te hebben kreeg ik eerst te horen dat hij klaar was en toen ik hem ophaalde bleek hij niet meer te maken. Ik kreeg geen geld terug en ook geen nieuwe auto. Juridische brieven gestuurd alsmede mails maar geen enkele reactie meer ontvangen. Inmiddels overleg met kantonrechter gehad over de zaak. Koop dient ontbonden te worden en geld terug.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik gratis een nieuwe auto krijg of ontbinding van de koop en geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Toemen Modelbouw in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Olivier W