Klacht: Geen verbinding met overstap met overstapservice

LieveLiekie846 op 29 november 2021 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou vanaf vandaag 29-11 overstappen naar een andere provider met de overstapservice. Nu kan mijn nieuwe provider mij pas vanaf 3-12 aansluiten, maar ben ik wel afgesloten van mijn diensten, terwijl t mobile mij nog zou moeten leveren en willen ze me niet meer aansluiten tot de overstap op vrijdag rond is.

Gewenste Oplossing:

Dat ik aangesloten word tot een maandag ivm online lerende kinderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LieveLiekie846