Klacht: Geen uitbetaling van ziekengeld

op 19 februari 2018 over Tempo-Team in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

27 november 2017 ben ik begonnen via tempo team, na een tijdje ben ik ziek geworden en heb me ziek gemeld, 15 januari 2018 heb ik me beter gemeld en ontslag genomen, omdat ik vaak op reserve stond verdiend dit ook niks, er zijn afspraken gemaakt maar zodra je het contract hebt ondertekend waren de afspraken zoals vrije dagen en die monding zijn gezegd verdwenen, en dan vroeg je vrije dagen werd er flink gezucht en geërgerd gekeken, over aardig en vriendelijkheid gesproken dat was ze zeker niet.
Als er vacature vrij komt bij tempo team dan krijgen we niet echt de kans on daar te solliciteren, omdat er wat is voor gevallen bij tempo team waar ik eerst te werk was, ik heb mijn spullen netjes ingeleverd en netjes weg gegaan. Ik krijg nu nog van 2 weken ziekengeld, na een mail te hebben verstuurd word dat geld verloond…verloond? Een mail terug gestuurd wat is verloond……Geen reactie

Gewenste Oplossing:

Dat er ook naar medewerkers word geluisterd, niet wij doen altijd iets fout.
Word er wel voor aangekeken jammer

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tempo-Team over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Angiebas1212