Klacht: Geen uitbetaling

op 17 september 2018 over United Wardrobe in de categorie Markten en Braderieën

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een broek verkocht via UW. De koper heeft zelf een vlek in de broek gemaakt en gezegd hem zo te hebben ontvangen. Daarom wilde ze hem retour sturen. Ik heb het tegendeel kunnen bewijzen met foto’s en UW heeft mij gelijk ggeven en de retouraanvraag afgewezen. Ik zou direct uitbetaald krijgen, maar nu 3 weken later, en ik heb nog niets gehad. Ze reageren ook nauwelijks op mijn mails, Ik krijg alleen vage standaard mails

Gewenste Oplossing:

Als ik uitbetaald krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over United Wardrobe

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over United Wardrobe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lynnka