Klacht: geen tijd om te zagen

op 21 april 2016 over Praxis in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een steigerplank kopen maar deze is te lang. Vraagje aan een medewerker kunt u die voor mij zagen. Antwoord: nee voor de veiligheid kan dit niet. Daar kan ik mij in vinden. Vraag ik kunt u de plank dan voor mij zagen met de handzaag. Nee, geen tijd ik sta alleen op de afdeling er staat buiten wel een bankje +zaag. Vraag ik het aan de servicebalie zegt mevrouw ja hoor, ik zal even voor u kijken. komt dezelfde medewerker langs en zegt wederom nee. Dit is geen klantvriendelijke service. Zeer ontevreden.

Gewenste Oplossing:

Als men mij helpt en toch de gewenste plank op maat zaagt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Praxis

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Praxis nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Praxis in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Praxis een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Praxis

Heeft op 29 april 2016 om 14:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Van nuijssenborgh