Klacht: Geen tickets voor Coldplay??

op 18 juni 2016 over Tickets4U in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in november 360€ betaald voor twee tickets voor Coldplay voor volgende week donderdag. Ondertussen zijn we vijf dagen voor het concert en heb ik nog geen tickets. Op mail reageren ze niet en telefonisch zijn ze niet bereikbaar, op een opgenomen stem na.
Daarom ben ik via google even dit bedrijf gaan checken en bots je op een storm van klachten. Onvoorstelbaar dat dit bedrijf nog steeds in de running is. Doet daar dan niemand iets aan? Ik vrees dan ook dat ik mijn concert waar ik al zo lang naar uitkijk ga moeten missen…..

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon krijgen waarvoor ik dik betaald heb, zijnde mijn tickets....
Niet meer en niet minder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tickets4U

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tickets4U nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dirkvanhoudt