Klacht: Geen tankstation vips afl 2 op videoland via kpn

op 14 juni 2018 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilden we kijken naar aflevering 2 van Temptation vips. Helaas staat deze er nog steeds niet op. Wel wordt er op de site aangegeven dat je alvast de eerste twee afleveringen kunt kijken. Ik heb een lidmaatschap via kpn aangemaakt. Mijn vraag is of jullie weten waar dit door komt?

Gewenste Oplossing:

Als Temptation vips weer up to date is :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S.R.B