Klacht: Geen service en oplichting

op 21 december 2017 over Timberland in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist heb ik schoenen online besteld via de officiële site, omdat ik geen bevestiging van mijn bestelling kreeg besloot ik maar te bellen. Al snel kreeg ik te horen dat je geen bestelling via de telefoon of ipad kan doen, wel word het geld van je rekening afgeschreven??? Nadat ik vroeg of ik hier omdat over kon spreken omdat ik mijn geld graag terug wou hebben werd er verteld dat ik opnieuw moest bellen en werd er opgehangen! Super slechte service ik heb nu geld voor niks overgemaakt en de vraag is of ik het terug krijg. Er is geen medewerker die mijn vraag kan beantwoorden en schuiven het probleem op mij af. Ik wil mij geld terug!!!

Gewenste Oplossing:

Ik mijn geld z.s.m. terug heb en niet over een week! Jullie maken van jullie probleem mijn probleem

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Timberland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Timberland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door x0x0x0x0x