Klacht: geen serieus berdijf alistair horloges

op 19 februari 2018 over www.online-koopjes.com in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ook in dec 2017 een bestelling gedaan , en tot op heden niks mogen ontvangen behalve de rekening en aanmaningen ( niet dat ik die ga betalen) tig keer gemaild om verklaring zelfs om mijn track en trace , want order tracker op de site werkte niet , wordt maar enkel beantwoord door Anabel of klantenservice , met een toezegging dat die eraan komt. mijn laatste mail ging over de koop op afstand rechten maar daar tot nu toe ook geen antwoord op gekregen *slecht bedrijf

Gewenste Oplossing:

Bij dit bedrijf niet !!! vooral dat ik er nu achter ben gekomen dat die horloges voor 1 a 4 euro op ali express te koop staan ipv 99,- euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.online-koopjes.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.online-koopjes.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joe78