Klacht: geen scanner voorradig

op 23 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Regelmatig zijn de scanners op, zodat je ze niet kunt gebruiken. Er zijn genoeg opladers maar ze worden niet bijgevuld. Ik geef het altijd door, zo ook deze keer. Bij het verlaten van de winkel zijn er een paar aangevuld, terwijl er hele wanden leeg zijn.

Gewenste Oplossing:

dat ben ik als de opladers altijd ruim gevuld zijn, zodat je niet misgrijpt. De volle mandjes met scanners bij de kassa's moeten een signaal zijn, dat er gevuld moet worden. Vaak op drukke dagen is daar geen aandacht voor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.van Kempen