Klacht: Geen ruilende onderdeel

op 26 september 2017 over Auto-Onderdelen24 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had geen verstand van motorkap dus ik heb een motorkap besteld.
en nu heb ik een motorkap die met schade is en onze spuiter was langs gekomen om te kijken hij zij dit motorkap kan ik alleen met plamuur mooi maken dus wij willen dat absoluut niet moet gewoon perfect zijn dus ik had daarvoor ook contact gehad ze boden mij 50 euro aan dus ik dacht kleine schade valt mee maar nadat spuiter zij is meer schade heb ik weer met hun contact opgenomen om te ruilen ik vind het belachelijk dat er niks kan geregeld worden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een andere motorkap zonder schaden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto-Onderdelen24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto-Onderdelen24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door csa