Klacht: Geen rractie wel betaald

op 12 mei 2020 over BoschBedding in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Matras besteld en betaald. Volgende dag gebeld over levertijd. Wegens corona zou dat 2 weken zijn. Matras geannuleerd. Was in 21 april jl. Zou mijn geld terug krijgen maar tot op heden niets. Heb gebeld: geen reactie, op mails ook geen reactie. Ga nu mn verzekering er maar op zetten. Dat dit zo maar kan.

Gewenste Oplossing:

Dat ik gewoon mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BoschBedding

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BoschBedding nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bandit2012