Klacht: geen respons op annulatie

op 12 juni 2016 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na telefonisch contact met Ierland, chat en annulatie van tickets (met steeds vreemde paswoorden) hebben wij geen antwoord gekregen van uw diensten. Ik had zelfs een medisch bewijs van de dokter dat ik niet op reis kon, maar daar heeft nooit iemand om gevraagd. Normaal was onze reis van Eindhoven naar Krakow gepland op 21 mei tot 28 mei. Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Ik had graag toch nog een antwoord gekregen om dit probleem op te lossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door diane_bosschaerts@hotmail.com