Klacht: Geen reparatie binnen garantie

op 19 september 2017 over Phone market in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Google Nexus 5x is er binnen de garantie mee gestopt. Toestel opgestuurd naar het reparatiecentrum van de phonemarket maar kreeg deze ongerepareerd retour. Na contact met de phonemarket kon ik het toestel naar hun opsturen en zouden zij er voor zorgen dat het toestel gerepareerd zou worden. Inmiddels zijn we 3,5 maand verder en is er zeer moeilijk contact te krijgen met de phonemarket en reageren ze laat of helemaal niet op mailtjes.
Ik weet inmiddels van LG dat het toestel uit Roemenie komt en dat daar het probleem dus ligt. LG Benelux mag dit toestel niet repareren en waarschijnlijk gelden er andere garantie voorwaarden in Roemenie. Niet mijn probleem lijkt mij.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik het volledige aankoopbedrag retour ontvangen heb of een nieuw toestel ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Phone market over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door iwangerrits