Klacht: Geen reactie op defecte items

op 18 juni 2021 over Noah Dreams in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na meerdere malen gedoe met de levering kwam ik erachter bij het in elkaar zetten van mijn bamboe tuinset dat er niks van klopt. Veel gaatjes zijn bijv. scheef waardoor het onmogelijk is de set juist in elkaar te zetten. Met dat kleine ding is het ook onmogelijk de schroeven erin te draaien aangezien het product hard is en scheef is. Het heeft mij nagels, bloed, zweet, kracht, tijd, frustratie en geld gekost maar niks opgeleverd.. ik ben zo enorm teleurgesteld in dit…

Het kost toch een paar honderd euro. Ik heb met veel moeite hun contact gegevens kunnen vinden. Klachten ingediend. Helaas nooit reactie gekregen!

Gewenste Oplossing:

Geld terug want ik kan er niks mee.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Noah Dreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Noah Dreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tuinset bamboe