Klacht: Geen reactie meer

op 12 september 2018 over De Koning Steigerhout in de categorie Groothandels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei 2018 heeft De Koning Steigerhout een u-bank en twee ligbedden geleverd inclusief all-wheather kussens. Ik heb bij hen een klacht ingediend over de verkleuring vd kussens. Hierop werd gereageerd dat men contact zou opnemen met de leverancier. Na tweemaal de stand van zaken opgevraagd te hebben krijg ik geen antwoord meer. Ook het telefoonnummer is niet meer in gebruik.

Welke stappen kan ik nu ondernemen?

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe kussenhoezen heb die niet verkleuren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Koning Steigerhout nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shamare