Klacht: Geen reactie en uitlef

op 24 mei 2016 over Cannock Chase Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Cannock chase heeft mij een rekening gestuurd vanwege openstaand geld bij basic-fit. Ik had een rekening openstaan van 80 euro. Zij sturen een rekening van 220 euro. Dus dat roept vragen op. Ik heb ze verschillende keren geprobeerd te bereiken. Tot op heden zonder succes.

Gewenste Oplossing:

Een fatsoenlijke rekening met gewoon mijn openstaande schuld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cannock Chase Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cannock Chase Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dennisaz