Klacht: Geen reactie en geen geld terug na herroepen bestelling van WiFi deurbel

op 19 juni 2018 over Ecom Supply in de categorie Handelsondernemeing

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrijf levert kennelijk alleen maar rommel. Via Marktplaatsaanbieding had ik een Smart Wifi Deurbel besteld voor 45,-. Het is echt nog geen 5,- waard. Op een foto van een meter afstand (hoe ver sta je voor een deur) is enkel een vage contour te herkennen. Het ding zelf is prutskwaliteit. Ben zelfs bang dat als ik er een schroef in draai de hele boel uit elkaar dondert. Dus aankoop herroepen. Maar vervolgens niets meer. Geen reactie, geen geld.
Heb dat allemaal laten weten en als ik niets hoor vandaag ga ik aangifte doen en uiteraard social media gebruiken om te zorgen dat dit bedrijf niet nog meer mensen dupeert.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door harrywesseling