Klacht: geen reactie

op 20 december 2012 over GelreDome in de categorie Concerthallen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tot op heden heb ik nog steeds niks vernomen van het gelredome met betrekking tot het event nitro circus en de wijze waarop ik en mijn vrienden daar behandeld zijn. ik heb 2-12-2012 een mail gestuurd met mijn ervaring op het event nitro circus. zijn die mensen nou gewoon te lui om te antwoorden omdat ze weten dat ze fout zitten?

ik hoop dat jullie het personeel van het gelredome kunnen aansporen om zo snel mogelijk te reageren.

Gewenste Oplossing:

ik wil van het gelredome horen dat zij fout zaten en dat ik me geld terug wil hebben van die avond.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door GelreDome in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat GelreDome een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door mhokke