Klacht: Geen Reactie

op 14 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal keren besteld geen problemen. Maar bij mijn laatste bestelling was product niet meer op voorraad. Heb gebeld, 6x gemaild en voicemail ingesproken omdat er gecrediteerd zou worden maar heb tot op heden NIET mijn geld teruggekregen .Zit er al 3 weken op te wachten.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer terug heb of mijn bestelde product word alsnog geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Hair Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Hair Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pascalvanderveeke