Klacht: geen reactie

op 04 oktober 2016 over Cleverbridge in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ruim een week geleden een nieuwe laptop moeten kopen, de oude was onherstelbaar beschadigd. Nu wil ik graag weer Malware Protector op mijn nieuwe laptop installeren. Hiervoor heb ik een nieuwe licentiesleutel nodig. Ik heb hierom gevraagd (gemaild), maar ik krijg geen reactie.
Wellicht kunt u mij helpen.
Mijn referentienummer is 91235398.

Gewenste Oplossing:

Als ik de licentiesleutel heb en ik het programma heb geïnstalleerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cleverbridge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cleverbridge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PaulVi