Klacht: Geen pakket ontvangen

Aisha_jasmin op 29 oktober 2020 over Worldtech Nederland B.V. in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb maanden geleden een bestelling gedaan en heb mij pakket tot de dag van vandaag nog steeds niet ontvangen de ene keer staat het dat het is geleverd en andere keer staat het dat het nog op sorteercentrum ligt ik zou graag mn geld terug willen of nu eindelijk mijn juiste pakket in ontvangst nemen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik heel snel mijn pakket in onvangst kan nemen of mij geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Worldtech Nederland B.V.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Worldtech Nederland B.V. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aisha_jasmin