Klacht: Geen pakket, geen bericht, niets.

op 07 juni 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 26-05-2016 een item gekocht op marktplaats, verzender heeft dit ook netjes afgegeven de werkdag daarna aan Kiala. Ik hoor echter helemaal NIETS van Kiala. Geen klantenservice, geen reactie op mijn invulling klantenformulier, geen pakket, geen ETA. Op de “track en trace” staat dat hij onderweg is ( sinds 01-06-2016 ). Nou fantastisch.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn pakket binnen heb, en fatsoenlijk te woord word gestaan door een medewerker van Kiala met een formeel excuus. Dit is te belachelijk voor woorden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vincentweiss