Klacht: Geen ondertiteling broadchurch 18-06-2017

op 19 juni 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in Frankrijk; kan wegens rechtenbeperking geen programma’s via uitzending gemist o.i.d. terugkijken. Deze aflevering heb ik opgenomen en had ik graag vanavond 19-06 willen bekijken, maar dat was niet te volgen zonder ondertiteling. Kan nergens op internet een antwoord vinden of en wanneer ik de aflevering nogmaals kan zien/ opnemen en uiteraard dan wel vanaf nu.

Gewenste Oplossing:

Als het nogmaals herhaald wordt en liefst voor de volgende aflevering en dan vanaf dinsdag 20-06 uiteraard ondertiteld en dat ik persoonlijk op de hoogte wordt gebracht. Of dat mij de cd\'s worden toegestuurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Lawende