Klacht: Geen ondertiteling

Maria996 op 06 april 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, ik kijk op dit moment naar de herhaling: Gordon § Estelle: Weg ermee! En tot mijn verbazing geen ondertiteling. Zo niet van deze tijd, dit zou gewoon moeten. Ik ben slechthorend en dit gaat me zo niet lukken dus Bye bye want dan kijk ik dus niet. Ik zou graag een klacht in willen dienen!

Gewenste Oplossing:

Graag ondertiteling en niet alleen bij dit programma.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Top!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door