Klacht: Geen mogelijkheid tot contact voor omboeken tickets

asfintesco op 27 april 2020 over Schipholtickets.nl‎ in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Komend weekend zou ik met mijn dochter naar Griekenland vliegen. Gaan we uiteraard niet doen. Nu wil ik graag de tickets omboeken. Geld terugvragen zou ook kunnen, maar lijkt me minder sympathiek voor de reisbranche. Maar goed, Schipholtickets.nl is niet bereikbaar. Je wordt in een cirkel rondgeleid op de website en komt niet verder. Slecht teken… Heb één keer eerder zo iets meegemaakt. Het bleek een bedrijf te zijn dat vlak erna failliet ging.

Gewenste Oplossing:

Als ik contact krijg zodat ik mijn tickets kan omboeken. Of anders mijn geld terug krijg, kan ook.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schipholtickets.nl‎

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schipholtickets.nl‎ nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door asfintesco