Klacht: Geen mogelijkheid om account te verwijderen

op 20 juli 2017 over Schoolbank.nl in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte lezer.
ik heb een schoolbank plus abonnement, maar ze vonden om de site te gaan veranderen,maar a, je kan niks meer normaal vinden, dus ik wil mij definitief verwijderen, maar er zijn helemaal geen mogelijkheden, je moet je ook weer anders inloggen, niet op de gebruikelijke manier, wat kan ik hier aan doen?

Gewenste Oplossing:

Als men mij een duidelijke tip geeft hoe ik ervan af komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoolbank.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoolbank.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hogenboomjos