Klacht: Geen levering van producten

op 03 oktober 2017 over Horecaworld in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11-september heb ik 4 st. ‘bieropeners’ besteld en deze zijn tot de dag vandaag nog steeds niet geleverd, terwijl ze binnen 48 uur geleverd moeten zijn.
Aangezien mijn bestelde en betaalde producten uitbleven heb ik 2x telefonisch contact opgenomen, na 20min in de wacht te hebben gestaan kreeg ik iemand aan de lijn.. zij hebben mij tot 2x toe beloofd het binnen 2 werkdagen te leveren. inmiddels zijn we weer 5-werk dagen verder en heb ik wederom telefonisch contact proberen te zoeken, na 50min! in de wacht te hebben gestaan heb ik de moet opgegeven..

Zo moeilijk kan/mag het leveren van enkele bieropeners toch niet zijn? En mochten zij ze tijdelijk niet op voorraad hebben hadden ze mij kunnen mailen, en na 2x telefonisch contact mag je er toch vanuit gaan dat de boodschap overkomt en dat ik mijn gekochte spullen graag ontvang..

Gewenste Oplossing:

Als mijn producten deze week nog geleverd worden!
Kan de telefoonrekening ook door HorecaWorld betaald worden..

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Horecaworld over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door elcoh