Klacht: geen levering tab a

op 09 augustus 2017 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag 9-8-2017 kreeg ik om 12.58 een sms met de tekst dat de koerier rond 13,25 zou langs komen om 14.30 was er nog steeds niets ik ging op de site kijken en tot mijn stomme verbazing stond dat de opdracht niet uitgevoerd is daar het adres niet zou kloppen nou das lekker ik weet echt wel waar ik woon hoor de koerier is op het verkeerde adres gaan staan namelijk in s,gravezande dus even uitleggen er is een maasdijk in s,gravezande en er is een maasdijk in maasdijk en in die laatste woon ik heb gelijk gebeld naar jullie en een vriendelijke dame heeft me te woord gestaan en die vertelde me dood leuk dat ik een nieuwe afspraak moest maken slechte zeer slechte zaak ik heb geen fout gemaakt dat heeft die koerier en nu mag ik voor straf weer een dag thuis gaan zitten hier baal ik vreselijk van heb er geen woorden voor het is de eerst en tevens de laatste keer dat ik gebruik maak van deze koeriers dienst
vriendelijke groet ingrid hageman
MAASDIJK 40 a
2676 AE
MAASDIJK MAASDIJK MAASDIJK

Gewenste Oplossing:

WANNEER MIJN TAB A WEER BIJ MIJ THUIS IS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dynalogic nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Dynalogic

1 jaar geleden - Geachte klant, Wanneer wij de transportgegevens erbij pakken zien we dat er reeds op 10-08-2017 alsnog een succesvolle aflevering is geweest. Kunt u dit bevestigen? Dan zullen wij deze klacht sluiten. Met vriendelijke groet, Dynalogic Wecare-team.

Reactie van de melder van de klacht INGRID HAGEMAN

1 jaar geleden - Ja die is alsnog door mij ontvangen door iemand die mijn adres wel kon vinden

Alle klachten die gemeld zijn door INGRID HAGEMAN