Klacht: Geen levering en onbereikbaar

op 27 april 2016 over Labelfriends.nl in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1/4/16 een bestelling gedaan van order 193725. In het verleden heb ik dit nog eens gehad. Ik had een bestelling gedaan en geen pakketje ontvangen. Ik heb toen een mailtje gestuurd. Ik heb toen onmiddellijk antwoord ontvangen dat er iets was misgelopen. 1 of 2 dagen later kreeg ik het pakketje in de bus. nu deed ik net hetzelfde maar geen gehoor. Ik wil mijn geld terug. Dit was een bestelling van 38,13 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld teruggestort krijg of alsnog de stickers ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Labelfriends.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Labelfriends.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Barbara Rubberecht